Vår!

Hurra, nu är det vår igen! Det är mycket kul på gång i vårt lilla grannskap på Masugnsvägen i Åryd. Vårt hus ska få isolerade golv t ex, och vi blir äntligen av med den direktverkande elen.


Det här är ju ett typexempel på saker man inte kan göra själv som hyresgäst, och vi är jätteglada över att Vidingehem lyssnade på oss. Nu under våren kommer vårt hus bli avsevärt mycket mer energieffektivt. Härligt! En annan kul sak är att vi fått hyra ett förråd i uthuset på gården som blivit ledigt efter våra förra grannar.
I ”gårdshuset” kommer det att bli en riktig kreativ verkstad för oss och två av våra grannar. Vi gör förrådet (som är vitmålat och har tre stora fönster) till en gemensamhetslokal helt enkelt. Tydligen har den här lokalen använts som ateljé av en tidigare hyresgäst har vi fått berättat för oss, så det känns ju kul att vi tar det lilla husets kreativa arv vidare! En hel del tomatplantor och sånt kommer nog också få bo där inne under våren har jag en känsla av…
Nu ska jag snart tömma komposten som äntligen tinat efter vargavintern, det kommer bli super att stoppa ner fröna i den jorden såsmåningom!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s